ONLINE

Vergroot je authenticiteit, impact en bereik met één van mijn online trainingen! Van praktische training in Storytelling technieken tot het opzetten van je unieke business vanuit je eigen authentieke verhaal. Of je jouw verhaal al met de wereld deelt of je verhaal pas net begint te voelen en ontdekken. Waar je ook staat: je vindt hier alle storytelling-tools die jíj nodig hebt.

Yvette profiel 1

Basiscursus
Storytelling

In deze negendelige training leer je hoe je een krachtig verhaal opbouwt. Wat is een goed begin? Hoe behoudt je de rode draad? Wat vertel je wel en niet? Welke elementen moeten er in je verhalen terugkomen om de meeste impact te maken? Negen praktische video’s waarin je aan de hand van voorbeelden ziet hoe de Storytelling-technieken werken en hoe jij ze zelf moet toepassen om je verhaal meteen sterker te maken. Er is geen enkele Storytelling-training waar je zo direct mee aan de slag kunt als deze!

Yvette Tick

Verdiepingscursus
Storytelling

Heb je de basics van Storytelling onder de knie? In deze cursus leer ik je mijn favoriete verdiepingstechnieken waarmee je al jouw verhalen diepere lagen geeft. Leer in negen praktische lessen hoe je verhalen niet alleen nog krachtiger worden, maar ook authentieker en nog aansprekender voor jouw lezer of luisteraar. Na deze verdiepingscursus ben je volledig onderscheidend van andere storytellers!

les 3 - 2

Pro training
Storytelling

De meest krachtige Storytelling begint bij het overal kunnen zien en herkennen van een verhaal en dat is precies wat je leert in deze Pro Training. Hoe kun je een verhaal beïnvloeden terwijl het zich nog uitspeelt? Hoe vind je altijd de goede woorden om te kunnen vertellen wat je écht wilt vertellen in je verhaal? Hoe sta je krachtig als je voor een publiek gaat spreken? Na deze zeven van mijn favoriete video’s ben jij die magische, magnetische storyteller die raakt met ieder verhaal. 

sbs2

Storytelling Business School

Heb je een verhaal, een boodschap waarvan je weet dat het mensen gaat helpen? Dat kun je niet negeren, je moet er iets mee.. maar mogelijk loop je nog ergens in vast. Bij het starten, juist het doorgroeien óf bij het inzetten van jouw authentieke verhalen waarmee je jouw klant ook echt bereikt en raakt. Als je er klaar voor bent je verhaal te gaan vertellen en je business groter te maken dan geef ik je in dit drie maanden programma alle praktische tools over storytelling en leer je hoe jij vanuit je verhaal je bedrijf opbouwt en dat bedrijf in de wereld zet. Jouw verhaal, jouw bedrijf, jouw podium! Van starten naar een ton omzet, van workshops naar een uitverkocht theater. Binnen twee jaar realiseerde ik deze resultaten door het gebruik van Storytelling en die resultaten zijn ook voor jou beschikbaar. Als storyteller en businesscoach hielp ik honderden ondernemers met hun eigen groei en in dit programma heb ook jij toegang tot al mijn kennis, lessen en vaardigheden om jouw eigen boodschap met de wereld te gaan delen.